11 jun 2007, 21:49

Пътищата ни се разделиха... 

  Poesía
911 0 3

Стана ми някак студено,
от онази вечер, когато те видях,
аз зная, ти си миналото опетнено
и да се върна пак при теб е грях...


Аз зная, нямам място в ръцете ти,
топла утеха при теб не ще търся
и няма да легна пак на сърцето ти,
няма, не ще те потърся...


Отричам те... отричам небето, звездите,
отричам себе си, целия свят,
отричам онази любов във очите,
възродила се пак с огнен цвят...


Не, не си за мен,
отдавна разделиха се нашите пътища,
аз съм студена и ти си студен,
така за нас е решила съдбата...


Тръгваш, мили, ти по своя път,
аз по своята пътечка,
край тебе цветята цъфтят ли, цъфтят,
а сенките дебнат в съседна пресечка...


Аз и ти решихме,
повече в очите да не се погледнем,
вярно е, че се сдобрихме,
но онази болка пак остава същата...


Миналото аз не ще забравя,
макар че те оставих,
грешките си пак не ще поправя,
въпреки, че никога не те забравих...

© Йоанна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??