Пътник съм.
Бродя сред пустошта,
скитам и подсвирквам.
Скитник съм.
Пред мен е нощта -
летя и се усмихвам.
Мечтател съм.
Над сивите неща
ходя и подсвирквам.
Аз съм си аз.
Живея, за да се усмихвам.
© Денис Метев Todos los derechos reservados