12 июн. 2010 г., 08:50

Пътник 

  Поэзия
373 0 0

Пътник съм.


Бродя сред пустошта,

скитам и подсвирквам.

 

Скитник съм.


Пред мен е нощта -

летя и се усмихвам.

 

Мечтател съм.


Над сивите неща

ходя и подсвирквам.

 

Аз съм си аз.


Живея, за да се усмихвам.

© Денис Метев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??