18 dic 2018, 11:55

Пътувай към мене 

  Poesía » De amor, Verso libre
505 0 2
 

Пътувай към мене

Пътувай към мене
и трупай в душата ми нежност.
Аз ще те чакам до сетния дъх.
Най-топло е с твоите длани.
Говори и ме докосвай с любов,
аз съм огъня горящ в душата.
Вярата облива чувствата бурни
и трепети красиви си живеят.
Снежната буря се стопява
от пареща, голяма любов.
Есента разсипва като листа чувствата,
сърцата туптят в едно.
Пътувай към мене готов
да се радваш на непознатата нежност.
О, чудеса на времето, елате с охота,
аз ще ви чакам до сетният дъх.

 

© Йонка Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ти Еси за коментара
  • Чудесен стих, Йонче! Именно в пътуването към другия се крие истински важното. Аплодисменти!
Propuestas
: ??:??