8 nov 2007, 8:40

Пътувам към тебе 

  Poesía » De amor
873 0 11
 

ПЪТУВАМ КЪМ ТЕБЕ

 

Пътувам към тебе.

     Без маршрут,

             без разписание

                  и без да питам

                      кога ще пристигна.

Пътувам към тебе.

     Може би ще те видя,

               ако малко на пръсти

                                    се вдигна?

Но все пак пътувам...

          Отново към тебе вървя.

                 Пътувам щастлива

                         към свойто сърце...

© Теменужка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??