8.11.2007 г., 8:40 ч.

Пътувам към тебе 

  Поезия » Любовна
860 0 11
 

ПЪТУВАМ КЪМ ТЕБЕ

 

Пътувам към тебе.

     Без маршрут,

             без разписание

                  и без да питам

                      кога ще пристигна.

Пътувам към тебе.

     Може би ще те видя,

               ако малко на пръсти

                                    се вдигна?

Но все пак пътувам...

          Отново към тебе вървя.

                 Пътувам щастлива

                         към свойто сърце...

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??