29 dic 2005, 7:45

ПЪТЯ 

  Poesía
576 0 1

ПЪТЯТ

 

Да, пътят е въпрос на избор,

а тръгнеш ли веднъж –

не можеш да се спреш.

Сърцето ти обича,

ръцете ти прегръщат

и няма връщане назад.

Не може болката

да ти попречи –

да носиш своя кръст.

Но моли се душата ти

по пътя светлина да срещне,

събудена във нечии очи.

© Елена Бързева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??