29.12.2005 г., 7:45 ч.

ПЪТЯ 

  Поезия
577 0 1

ПЪТЯТ

 

Да, пътят е въпрос на избор,

а тръгнеш ли веднъж –

не можеш да се спреш.

Сърцето ти обича,

ръцете ти прегръщат

и няма връщане назад.

Не може болката

да ти попречи –

да носиш своя кръст.

Но моли се душата ти

по пътя светлина да срещне,

събудена във нечии очи.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??