20 sept 2008, 11:35

Пътят е пред теб 

  Poesía
483 0 5
  Пътят е пред  теб!

 

Жаден поглед в тебе впил,

отново те изпращам аз сама.

Лице от погледите чужди скрил,

оставам  насаме с срама.

 

Зная, пътят е пред теб.

Не ще попреча на живота твой.

Не съм за майчината грижа слеп,

път ще сторя, за да дойде Той.

 

С тъга не се обвивай.

Болка що е, забрави.

С любов наново се опивай,

на спомена ме мене остави.

 

Потърси ти принца свой

и нека много те обича,

никога да не те изпуска той

и в любов пред майка ти да ти се врича.

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??