Пътят към ада навярно е същият
като хиляди други, неводещи там
и на него застанал се боиш за насъщния
но избираш го всеки път, винаги сам!
Той, вероятно, прилича на всички
пътища, дето се ширят в света
и на него растат цветя и тревички
и на него се питаш „Дали не греша?“
Пътят към ада е вечно спасение
за всеки, незнаещ къде да върви
и винаги в себе си носи твърдение
и бутафорно, с жар нещо гради!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados