Oct 9, 2015, 12:00 AM

Пътят към ада 

  Poetry » Other
405 0 0

 

Пътят към ада навярно е същият

като хиляди други, неводещи там

и на него застанал се боиш за насъщния

но избираш го всеки път, винаги сам!

 

Той, вероятно, прилича на всички

пътища, дето се ширят в света

и на него растат цветя и тревички

и на него се питаш „Дали не греша?“

 

Пътят към ада е вечно спасение

за всеки, незнаещ къде да върви

и винаги в себе си носи твърдение

и бутафорно, с жар нещо гради!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??