Като кървящ защитен механизъм
сърцето наранено за болка се приготвя.
Заради теб и ужасния ти егоизъм
раната за пореден път в мен се закотвя.
Сърцето ми разби се като чаша стъклена,
но, уви, парченцата не те пронизаха.
И съдбата ми се струва тъй изкуствена,
а всички болки през душата преминаха.
За мен животът е тъй отдалечен,
близо е единствено тъгата.
Светът сега ми се струва много променен,
защото с болка ме прободе стрелата.
Търся стимул, за да се изправя,
оглеждам се за причина навсякъде,
дори забравени кътчета преравям,
но не виждам светлина да влиза отнякъде.
Само твоите очи търся в тъмнината,
не разбра ли, че за теб ще обърна света?
Само теб успях да допусна в душата,
само пред теб не поставих мъгливи пердета.
Но вече не е от значение,
късно е вече за всичко това.
Ти каза, че губиш търпение,
макар да знаеше, че кармата ни прикова.
Отдадох ти се по всеки възможен начин,
да влезеш в мен позволих ти.
Бях сигурна, че границата ще прекрачим,
най-тъмните си тайни споделих ти.
Изгубих най-ценното си нещо
в опита си да те запазя.
Може да прозвучи зловещо,
а аз просто исках да се предпазя
от куршумите на съдбата
тъй жестоки, тъй коварни.
И все пак може би в мен е вината
за думите ти тъй вулгарни.
Върху сърцето виновно пада мъглата
и след себе си тъжни мигове оставя.
Дори да не искам - идва самотата,
в своя тежък плен започва да ме заравя.
Очите сега са от болка замъглени,
гримът ми бавно се разтича.
Спомените ми от теб са овъглени,
заради секса и мене ти заобича.
Но не успя да задържиш дори това
заради егоизма си проклет,
заради тази гордост култова.
Сега си имаш за ада билет!
А на мен дори това не остави,
тръгна си ти и сякаш ме ограби.
Всичко на света ми взе,
дори и лошите неща в живота.
Отиде си и сякаш ме прокле
да живея и страдам в сивота.
Чудя се ще можеш ли в очите да ме гледаш
след всички мъки, които причини,
чудя се дали себе си ще поогледаш,
но ще разбера това - запомни!
© Беа Todos los derechos reservados