„Пътят на петте сърца"
На One Direction по случай 14 години от създаването на групата
Ето дойде дългоочакваният ден,
Часовникът удари полунощ с вик.
Пет момчета събрани в едно цяло,
Пет живота непознати дотогава, но вече братя, ръка за ръка.
Пет албума, събрали любовта на света,
Разпръсната като вълшебен прах по домовете.
Моите момчета, вече зрели мъже ,
В пет посоки различни поеха, но не се забравиха те.
През трудностите, радост носиха нам,
Дори в моменти тежки, пак даряваха плам.
Четиринадесет години от създаването на тази ходеща радост,
Девет години без снимка заедно, но с обич безлика.
Така, те останаха обичани, дори разделени,
Сърцата ни изпълниха с музика, спомени безценни.
23 / 7 / 2024г.
© Ivayana Ivanova Todos los derechos reservados