25.07.2024 г., 19:35 ч.

Пътят на петте сърца 

  Поезия » Друга
65 0 0

„Пътят на петте сърца" 

 

На One Direction по случай 14 години от създаването на групата 

 

Ето дойде дългоочакваният ден,

Часовникът удари полунощ с вик.

Пет момчета събрани в едно цяло,

Пет живота непознати дотогава, но вече братя, ръка за ръка.

 

Пет албума, събрали любовта на света,

Разпръсната като вълшебен прах по домовете.

Моите момчета, вече зрели мъже ,

В пет посоки различни поеха, но не се забравиха те.

 

През трудностите, радост носиха нам,

Дори в моменти тежки, пак даряваха плам.

Четиринадесет години от създаването на тази ходеща радост,

Девет години без снимка заедно, но с обич безлика.

 

Така, те останаха обичани, дори разделени,

Сърцата ни изпълниха с музика, спомени безценни. 

 

                                 23 / 7 / 2024г.

© Ivayana Ivanova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??