28 jul 2006, 12:32

R.I.P 

  Poesía
677 0 4
Студът те не сгрява
врана ли грачи?
Смешно подскача
сумракът се влачи.
Отблясък последен,
смелост несигурна.
Молеше,искаше
съдбата безфигурна.
Отчаяно стихнал
оказа се полъхът.
Безизходно пагубен
на живота поводът.
Брезичката нежна
надвесила клони
сълзица,кристалче...
в пръстта се отрони...

© Димитър Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??