8 sept 2007, 11:16

РАЙ С ДЪХ НА "НИНА РИЧИ", ШОКОЛАД И ВИНО 

  Poesía
1233 0 4

С дъх на "Нина Ричи", шоколад и вино,
една дъждовна нощ ме омагьоса,
дали от капките в стъклото тихи,
или от вкуса, забравих за света наоколо.


Когато пълните води на Дунав спяха
и сънуваха прегръдка на морето,
ръцете ми копнеещи със теб се сляха,
ненаситно нежно търсещи ръцете ти.


Вихърът на чуствата извиращи помете
без свян на разума оградите нездрави
и ослепяващи лъчи на милион комети
разкъсаха на тъмнината дрехите корави.


В екстаза вулканичен на телата лудо
капките на лавата поръсваха сърцата,
в танца им неземен на неземно чудо
две божествени искри в една се сляха.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??