С мечта за нежна красота,
в болка и във самота,
отпаднал тебе чакам аз -
спаси ме в тежък час.
Очите ти да видя, макар за миг,
зова те, но не чуваш моя вик
и споменът за теб ме радва сал -
и буден, и заспал.
© Георги Todos los derechos reservados