Jan 26, 2016, 8:13 PM  

Рай в ада 

  Poetry » Love
265 0 0

С мечта за нежна красота,

в болка и във самота,

отпаднал тебе чакам аз -

спаси ме в тежък час.

 

Очите ти да видя, макар за миг,

зова те, но не чуваш моя вик

и споменът за теб ме радва сал -

и буден, и заспал.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??