1 dic 2011, 18:25

Раждане 

  Poesía » Otra
403 0 1

Дали съм жива?!

О, не, умрях отдавна,

за да се родя.

 

И родих се пак

в свят красив за теб и мен,

там, далеч, отвъд. 

© Богдана Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??