21 ene 2012, 4:10

Ранена изповед 

  Poesía » De amor
1006 0 12

Защо във мен е само този мрак?

Светулките в нощта къде да търся?

От сълзите за теб ли ослепях,

или и те, излъгани, си тръгнаха....

 

И само тази пуста самота –

поглъщаща, обсебваща, всемирна.

Където се обърна – само тя

и само ти - когато си отиваш...

 

© Стела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??