Любовта отиде си от нас
и мисля - няма да я върна аз.
Дори да плача,
дори и да страдам,
пак самичка си оставам.
Никоя като мен няма да те обича
и в любов до гроба да се врича.
Това го запомни и когато останеш сам,
пак при мен се върни.
Аз ще те чакам безнадеждно може би,
а ти ще се връщаш само в съня ми.
Моята душа разби,
но аз пак ще те пусна
в сърцето ми.
© Ивелина Станева Todos los derechos reservados