14 дек. 2009 г., 11:04

Ранена от любов 

  Поэзия » Любовная
802 0 1

Любовта отиде си от нас

и мисля - няма да я върна аз.

Дори да плача,

дори и да страдам,

пак самичка си оставам.

 

Никоя като мен няма да те обича

и в любов до гроба да се врича.

Това го запомни и когато останеш сам,

пак при мен се върни.

 

Аз ще те чакам безнадеждно може би,

а ти ще се връщаш само в съня ми.

 

Моята душа разби,

но аз пак ще те пусна

в сърцето ми.

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??