15 jul 2011, 11:44

Раницата с мечти 

  Poesía » Otra
973 0 2

В призрачния град, 

в тъмнината,

канал съзрях в далечината,

не достатъчно голям,

но побиращ моя блян.

Тичах, стигнах и видях,

че не канал, 

а малка шахтичка било,

светеща под уличната лампа 

кат сребро.

Отворих раницата,

пълна с мечти,

и я пуснах в шахтичката

да върви.

Нека си останат там, 

под земята, 

във водата,

и нека аз забравя 

колко хубаво е да мечтая...

 

 

© Бездарна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??