29 oct 2019, 15:26

Рано 

  Poesía » De amor
645 1 4

Не искай, след като съм пяла

да преразкажа песента.

Не искай, след като заплача

да спра последната сълза.

Не искай, щом сърцето

на късчета е разпиляно,

да го събирам.

Рано е.

© Радка Миндова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??