29 окт. 2019 г., 15:26

Рано 

  Поэзия » Любовная
634 1 4

Не искай, след като съм пяла

да преразкажа песента.

Не искай, след като заплача

да спра последната сълза.

Не искай, щом сърцето

на късчета е разпиляно,

да го събирам.

Рано е.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??