Много рано е...
Недей напомня...
Недей за времето шептя...
Просто твърде рано е...
аз все още търся те в нощта...
Не шепти думи...
Не търси искра...
Рано е!
Още ме боли...
аз още помня...
Рано е за спомените да копнея...
щом с всяка частица от мен за теб живея...
© Иви Todos los derechos reservados
...............................
Щом спомени сърцето е съхранило,
животът ни е имал смисъл въпреки всичко...
Поздрави за прекрасната поетеса!
БЪДИ!