29 jun 2013, 12:51

Рапунцел 

  Poesía » Otra
1069 0 0

Затворена в кула,

приказна девойка с

дълги златни коси,

сини очи,

дълбоки като морето

мечтаещи да

видят широкия

свят.

Рапунцел се нарича

тя, необикновената

девойка с

художествени

умения на 

фея, мечтаеща

за свобода.

С крила на

пеперуда

тя необятно

мечтае,

мечтае

за нещо красиво,

нещо нереално,

да бъде

свободна,

просто да избяга

за момент.

Да избяга от сивия

и скучен свят

и просто да се втурне в

приключение,

приключение в света на

очарователните

цветове,

там, където всичко

е позволено.

Там, където звездите

и небето

разказват

приказки

за неземни светове

и герои.

Приказки,

гласящи това,

че просто трябва

да забравиш за всичко

и просто да

мечтаеш...

© Звезден прилив Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??