14 may 2009, 7:00

Равносметка 

  Poesía » Otra
554 0 3


Живях ли досега, или всичко бе сън,
бях буен кат вода или горещ кат огън?!
Знам, че от тук ще тръгна някой ден
и се моля дотогава да бъда спасен!

Моя собствен живот аз май не живях,
истински ли е с приятелите този смях?!
Трябва да направя равносметка на моя живот
и внимателно да обмисля всеки бъдещ ход!

Някой ден ще изчезна аз дори без име,
но те моля в тез стихове пази ме.
Някой ден ще настъпи този тежък час,
когато дори никой няма да помни моя глас!

Нито една грешка не съм забравил,
въпроса е колко от тях съм оправил.
От днес равносметката ще си правя
и се надявам нещо да не забравя!


© Димитър Стоянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??