Равносметка
Животът е безкраен кръговрат.
Изнизват се година след година,
препускайки по този циферблат,
който Съдбата ни е отредила!
И неизбежно идва оня час -
когато сам със себе си оставаш
и отговор си длъжен да дадеш -
какво след себе си на този свят оставяш?
Любомир Попов
© Любомир Попов Todos los derechos reservados