23 abr 2008, 7:32

Равносметка 

  Poesía
633 0 5

Равносметка

 

 

Живот...

Тази вечер те рисувах.

Рисувах те.

Истински реален.

Рисувах те, живот,

с моите сълзи.

Душата моя...

През годините

по пътя, който е минавала.

Как треперила е.

Душата моя...

На кръст разпъвана е.

И грехове,

били и не били, са я наказвали.

 

Какво съм...

Множество от кратки многоточия...

Недоизказаните радости в живота ми.

Превръщам се...

В движеща частица

и следвам се

до крайно отцеляване.

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??