9 nov 2011, 11:51

Равносметката 

  Poesía » Otra
512 0 3

Аз всичко мое в живота ви дадох.
Душата ми стана обществена.
Как пък никой така и не схвана,
колко ми струва да съм желана...


Любима, позната, приятел,
на всеки различна се падам.
Вземайте, щом съм ви нужна,
но на сърцето си вярна оставам...


И е странен този пазар на емоции.
Един си тръгва, друг се забравя.
Сметката е много неясна -
кой по-богат е, кой обеднява...

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??