Аз всичко мое в живота ви дадох.
Душата ми стана обществена.
Как пък никой така и не схвана,
колко ми струва да съм желана...
Любима, позната, приятел,
на всеки различна се падам.
Вземайте, щом съм ви нужна,
но на сърцето си вярна оставам...
И е странен този пазар на емоции.
Един си тръгва, друг се забравя.
Сметката е много неясна -
кой по-богат е, кой обеднява...
© Теодорина Аначкова All rights reserved.
поздрав, Теди!