12 nov 2007, 12:53

Раят - сбъднати мечти 

  Poesía » De amor
708 0 3

Вълните, морето, цветята, небето,

въздухът, луната, слънцето, земята.

Любов, щастие, сълзи,

прегръдки,целувки,погледи.

Търся дума, за да опиша с теб любовта ни,

но оставам безмълвна, кипи кръвта ми.

Всичко това е любовта за нас,

няма край, няма последен час.

Тя не изгрява и не залязва!

Тя е вечна - всеки ден се показва!

Няма си месец на разцъвтяване,

няма си степен на ограничаване

Обичам те, знам, че ме обичаш и ти!

Това е раят - сбъднати мечти!

 

© Мария Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??