12.11.2007 г., 12:53 ч.

Раят - сбъднати мечти 

  Поезия » Любовна
709 0 3

Вълните, морето, цветята, небето,

въздухът, луната, слънцето, земята.

Любов, щастие, сълзи,

прегръдки,целувки,погледи.

Търся дума, за да опиша с теб любовта ни,

но оставам безмълвна, кипи кръвта ми.

Всичко това е любовта за нас,

няма край, няма последен час.

Тя не изгрява и не залязва!

Тя е вечна - всеки ден се показва!

Няма си месец на разцъвтяване,

няма си степен на ограничаване

Обичам те, знам, че ме обичаш и ти!

Това е раят - сбъднати мечти!

 

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??