Разберете се по мъжки
Подарих ти сърцето си преди много години и
макар и ранено,
то още е твое...
А пък твойто, горкото,
почти разчленено,
се опитва да разбере на кого е...
И се луташ, не знаеш коя да обичаш,
труден избор
съдбата поиска...
Но сърцето едно е
и не може да бие,
ако от много страни го притискат.
Просто трябва да седнеш и с него,
по мъжки, някак си
да се разберете.
Аз готова съм...
Не ми пука за нея.
Няма как да продължите и с двете!
© Надя Todos los derechos reservados