5.05.2010 г., 23:51 ч.

Разберете се по мъжки 

  Поезия » Любовна
819 0 4

Разберете се по мъжки

 

 

 

Подарих ти сърцето си  преди много години и
макар и  ранено,
то още е твое... 
А пък
твойто, горкото,
почти разчленено,
се опитва да разбере на кого е...

И се луташ, не знаеш коя да обичаш,

труден избор

съдбата поиска...

Но сърцето едно е

и не може да бие,

ако от много страни го притискат.

 

Просто трябва да седнеш и с него,

по мъжки, някак си

да се разберете.

Аз готова съм...

Не ми пука за нея.

Няма как да продължите и с двете!

 

 

© Надя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??