7 ene 2008, 22:47

Разбита илюзия 

  Poesía
946 0 4

Днес сломена си от пропаднала илюзия,

която ти създала си сама.

И ето, че при сблъсъка със реалността

светът в душата ти се срива.

 

 

Но утре, знам, ще си добре.

Плетейки паяжини на новата илюзия,

далеч в облаците ще се понесеш.

И в своето опиянение пак ще се погубиш.

© Деница Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??