Днес сломена си от пропаднала илюзия,
която ти създала си сама.
И ето, че при сблъсъка със реалността
светът в душата ти се срива.
Но утре, знам, ще си добре.
Плетейки паяжини на новата илюзия,
далеч в облаците ще се понесеш.
И в своето опиянение пак ще се погубиш.
© Деница Йорданова All rights reserved.