11 ago 2011, 22:27

Разбитите представи 

  Poesía » De amor
558 0 0

Разбитите представи се забиха

като стъкло във жалката ми плът!

Не ще забравя как изритах

кирливо куче насред студ.

 

А травмите лекуват се и бавно.

Урокът вече си е взет.

Животът ще те блъска безпощадно

за туй, че изверг си и смет!

© Талант Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??