25 ene 2007, 15:59

Разбито сърце 

  Poesía
770 0 2

Вън е нощ и вятърът брули жестоко дърветата,

Както е и мрак и студ в сърцето ми

Пронизано от стрелата наречена ЛЮБОВ.

Животът си играе с мен,

А съдбата ме подхвърля в чужди зли ръце.

А аз мечтая да се сгуша в теб и да заздравее моето разбито сърце!

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??