25.01.2007 г., 15:59 ч.

Разбито сърце 

  Поезия
771 0 2

Вън е нощ и вятърът брули жестоко дърветата,

Както е и мрак и студ в сърцето ми

Пронизано от стрелата наречена ЛЮБОВ.

Животът си играе с мен,

А съдбата ме подхвърля в чужди зли ръце.

А аз мечтая да се сгуша в теб и да заздравее моето разбито сърце!

© ДиДиТо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??