Вън е нощ и вятърът брули жестоко дърветата,
Както е и мрак и студ в сърцето ми
Пронизано от стрелата наречена ЛЮБОВ.
Животът си играе с мен,
А съдбата ме подхвърля в чужди зли ръце.
А аз мечтая да се сгуша в теб и да заздравее моето разбито сърце!
© ДиДиТо Все права защищены