9 may 2008, 21:15

Разбрах, че не съм сама 

  Poesía » De amor
914 0 3

Разбрах, че не съм сама

Като камък - замръзнах

и млъкнах за в миг...

Последният час удряше,

за да умра...

Когато пътувах към

светлината...

ръката си протегна ЛЮБОВТА.

Тогава разбрах, че не съм сама!!!

© Сабрина Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??