9 мая 2008 г., 21:15

Разбрах, че не съм сама 

  Поэзия » Любовная
901 0 3

Разбрах, че не съм сама

Като камък - замръзнах

и млъкнах за в миг...

Последният час удряше,

за да умра...

Когато пътувах към

светлината...

ръката си протегна ЛЮБОВТА.

Тогава разбрах, че не съм сама!!!

© Сабрина Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??