2 ago 2007, 16:33

Разделени 

  Poesía » Otra
4927 2 38


Разделените изобщо не празнуват.
Живеят само с мислите за „вчера”.
На празник няма кой да разцелуват.
А как безвкусна е претоплена вечеря...
Разделените по принцип не празнуват.
На гости на приятелите не отиват.
Не слушат музика, не искат да танцуват.
Боли ги всичкото и мъка ги изпива.
Разделените не могат да празнуват.
С раздялата излезли са през входа
и поводите им за празник. Те сънуват

отминали щастливи епизоди.
Не ги будете. Моля ви. За Бога!
В съня си разделените празнуват.
И заедно са. И си липсват. Много.

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??