28 nov 2005, 16:41

Разделени до безкрая 

  Poesía
873 0 0
Разделени до безкрая

Защо е тази болка
разкъсваща душата?
Нима без теб не мога
или страх ме е от самотата?

Нямам вече сила
за обич да те моля.
Казва ми сърцето:"Стига!".
Разделени ще сме до безкрая!

За мене всичко си ти,
да те забравя аз не мога.
Любовта в мен винаги ще гори
и ще бъда само твоя!

© Донка Томицина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??