28.11.2005 г., 16:41 ч.

Разделени до безкрая 

  Поезия
870 0 0
Разделени до безкрая

Защо е тази болка
разкъсваща душата?
Нима без теб не мога
или страх ме е от самотата?

Нямам вече сила
за обич да те моля.
Казва ми сърцето:"Стига!".
Разделени ще сме до безкрая!

За мене всичко си ти,
да те забравя аз не мога.
Любовта в мен винаги ще гори
и ще бъда само твоя!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??