26 dic 2008, 20:09

Раздвоен 

  Poesía » Filosófica
740 0 1

Попил дъжда на разочарованието,

не малко пъти гмурках се във свят измислен,

не малко пъти плувах в море от видения,

не малко пъти ангели ме носеха безсмислено!

Мрак и светлина, плач и смях,

не малко пъти ставах жертва на раздвоения.

Реалност и въображение се сливаха в едно,

не усещах ден ли е, или е нощ!

© Мирослав Дечев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??