Попил дъжда на разочарованието,
не малко пъти гмурках се във свят измислен,
не малко пъти плувах в море от видения,
не малко пъти ангели ме носеха безсмислено!
Мрак и светлина, плач и смях,
не малко пъти ставах жертва на раздвоения.
Реалност и въображение се сливаха в едно,
не усещах ден ли е, или е нощ!
© Мирослав Дечев All rights reserved.