26.12.2008 г., 20:09 ч.

Раздвоен 

  Поезия » Философска
719 0 1

Попил дъжда на разочарованието,

не малко пъти гмурках се във свят измислен,

не малко пъти плувах в море от видения,

не малко пъти ангели ме носеха безсмислено!

Мрак и светлина, плач и смях,

не малко пъти ставах жертва на раздвоения.

Реалност и въображение се сливаха в едно,

не усещах ден ли е, или е нощ!

© Мирослав Дечев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??